آموزش سئو مبتدی
نوشته شده توسط : مستر امیری

آموزش سئو مبتدی

آموزش سئو مبتدی مخصوص کسانی است که به تازگی وارد این حوزه شده اند و قصد دارند در این حوزه فعالیت کنند. اگر شما به تازگی وارد حوزه ی سئو شده اید و قصد دارید در این حوزه فعالیت کنید می توانید از آموزش هایی که به صورت رایگان و در قالب مقاله نوشته شده است شروع کنید. هم در وب فارسی و هم در وب انگلیسی مقاله های سئو خوبی وجود دارد که می توانید آنها را یاد بگیرید.

با سئو به بهترین جایگاه ها در گوگل برسید!

جذابیت سئو به پیچیدگی آن است. زیبایی seo، سادگی آن است. هر پروژه سئو شرایط خاص خودش را دارد و یادگیری هایی که قطعا تجربه های ارزشمندی خواهند شد. فراموش نکنید سئو 80 درصد تجربه کردن (کیوردهای مختلف، شرایط محتلف جایگاهی سایت و …) است و آموزش هایی که در وب فارسی است بسیار محدود و در وب انگلیسی بسیار جنرال است. پس همیشه به دنبال یادگیری نباشد و البته تجربیات را تجربه نکنید.

یادگیری سئو با 7 مرحله!!

اگر در سئو تازه وارد هستید می توانید با طی کردن این 7 قدم آموزش سئو مبتدی و مقدماتی را بگذرانید و به یک سئوکار تبدیل شوید.

یافتن کلمات کلیدی

یک کیورد خیلی ساده پیدا کنید. خیلی خیلی ساده باشد. مثلا آموزش بهینه سازی سایت به کارآموزان در یک ماه در ایران - به این عبارت کلمه کلیدی می گوییم.

تولید محتوای یونیک

برای این عبارت محتوا تولید کنید.

کیورد تارگتینگ صحیح

فضاهای مهم برای سرچ انجین یا موتور جستجو را با کیورد اصلی و کیوردهای سطح 2 و 3 پر کنید.

استفاده از سرچ کنسول

در سرچ کنسولی که سایت را از قبل وریفای کرده اید، این صفحه را دستی ایندکس کنید.

بررسی جایگاه کلمات

نتیجه و تغییر جایگاه را بررسی کنید. می توانید از ابزارهای مختلفی مثل جت سئو ایرانی استفاده کنید.

یادگیری ایجاد پیوند یا لینک

برای ایجاد لینک بین صفحات تلاش کنید.

سئو آف پیج خود را تقویت کنید

برای این صفحه تعدادی بک لینک بسازید و تغییرات را روی یک اکسل یاداشت کنید و تحلیل کنید.

یادگیری مفاهیم اولیه و پایه

یک سری از مفاهیم وجود دارد که زمانی که سئو را شروع می کنید بهتر است آنها را یاد بگیرید.

ریدایرکت:

عوض کردن مسیر حرکت خزنذه های گوگل با ریدایرکت 301 امکان پذیر است. ریدایرکت کردن در وردپرس بسیار آسان است و تنها نیاز به یک تنظیمات ساده دارد.

لینک های شکسته:

زمانی که کاربر روی یک لینک کلیک می کند و وارد صفحه ای می شود که چیزی را که انتظار داشته نمی بیند اصطلاحا با یک صفحه 404 مواجه می شود.

سایت مپ:

سایت مپ یا نقشه سایت یک فایل xml است که حرکت خزنده های گوگل را در سایت ما آسان می کند همچنین اولویت حرکت خزنده ها در سایت را می توان از این طریق مشخص کرد.

فایل robot.txt:

فایل Robots.txt مثل یک مجوز دهنده به ربات‌ها است. وقتی ربات‌ها می‌خواهند صفحه‌هایی از سایت را بررسی کنند، اول فایل Robots.txt را می‌خوانند. در این فایل با چند دستور ساده مشخص می‌کنیم که ربات اجازه بررسی کدام صفحه‌ها را دارد و کدام صفحه‌ها را نباید بررسی کند.

مثل تصویر زیر که در آن اجازه دسترسی به پوشه‌ای به نام photos و اجازه دسترسی به صفحه‌ای به نام files.html را ندادیم.

ارور 404

گاهی اوقات سرورهای وب (سرویس‌دهنده‌های وب) مربوط به خدمات اطلاعات اینترنتی مایکروسافت، با اضافه کردن پسوندِ عددی بعد از 404، اطلاعات تخصصی بیشتری رو در مورد علت بروز خطاهای 404  یافت نشد ارائه می‌کنند،  مثلاَ خطای HTTP 404.3- یافت نشد که به این معنا است که در نوع ضمیمه‌های چندمنظوره اینترنت، محدودیت وجود داشته است. در ادامه می‌بینید که دلیل هر ارور 404 برای چیست.

جمع بندی...

یکی از مواردی که می توانید جمع بندی خوبی در مورد آموزش سئو مبتدی داشته باشید این است که برای آموزش از وبلاگ سایت های فارسی شروع کنید. وبلاگ سایت هایی مثل وبسیما، وب 24، نبض مارکتینگ محتوای خوبی برای یادگیری دارند که می توانید از آنها استفاده کنید.

 





:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 31 خرداد 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: